Skip to content

Terras

Gedurende herfst en winter lijden je terras en oprit onder vocht en koude. Een grauwe sluier palmt je buitenomgeving in. RED is je red-middel! Laat je terras reinigen door RED en:

  • voorkom uitglijden en valpartijen
  • verhoog de levensduur van je terras
  • bespaar renovatiekosten

Jouw terras alsof het nooit verouderd was!

Je terras is dé plek bij uitstek om zonovergoten te genieten van ontspannen (buiten)huislijkheid. Donkere en natte seizoenen overtrekken het echter jaarlijks met algen en mos. Je tegel- of (bankirai-) plankenvloer wordt daardoor spiegelglad. Jaarlijks belanden verschillende ‘buitenbeentjes’ op de spoeddiensten omdat ze bij de eerste lentezon enthousiast hun terras betreden en daarbij uitglijden.

Daarenboven laat zo’n algen- en mosdeken ook niet meteen een frisse indruk na. Als je deze ‘organische film’ niet weerkerend grondig verwijdert, tast hij onherroepelijk je ondergrond aan. Tot de enige optie ‘een nieuw terras’ is.  Laat je terras reinigen door RED en bespaar jezelf fysiek en financieel leed. Je geeft er tegelijk je terras weer de uitstraling mee die het verdient. Maak hier een afspraak met Kenneth voor een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte. 

terras reinigen in brugge

State of the art terrasreiniging

Hoe gaan we jouw terras te lijf? We verhitten water onder hoge druk, tot het een temperatuur van 150° heeft. De fijn afgestemde combinatie van stoom en water verwijdert het vuil snel en eenvoudig. Deze milieuvriendelijke techniek – zonder bijtende middelen – laat jouw ondergrond intact. En om diezelfde reden – het louter gebruiken van water in verschillende aggregatietoestanden – is deze techniek van terrasreiniging niet duur.  Als het om een klinker- of betontegelterras gaat, vegen we als kers op de taart ook nog wit zand in de voegen voor een nagelnieuwe ‘look’. Daarenboven heeft RED ook oog voor je gehele buitenruimte: je mag er op rekenen dat we geen spoortje van ons werk achter laten…behalve dan een ‘terrific terrace’

Droom je ook van een volledige make-over van je terras? Maak dan nu nog een afspraak voor een plaatsbezoek!

Plan hier je afspraak

Vul onderstaand formulier in en plan je afspraak.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In afwachting
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnr.:

Opmerking: