Skip to content

Renovatie

Loszittende of poreuze voegen? Ontbreken er stenen in je gevel? Dan loert vochtschade om de hoek. Met een RED-renovatie en reiniging:

  • bescherm je je gevel & portefeuille
  • herleeft het uitzicht van je gevel; er is een waaier aan kleuren
  • ben je verzekerd van hoog-kwalitatief materiaal

Redeneer als RED!

Exterieur renoveren? RED mobiliseren!

Loszittende stenen of voegen…dat is vragen om problemen. Na een Belgische herfst of winter boordevol slagregen sluipt het vocht in je muren. Het resultaat: binnenmuren met vochtschade en schimmelplekken. En dat betekent op zijn beurt veelal opnieuw pleisteren en schilderen/behangen. Maar dat is slechts een doekje voor het bloeden als de bron van alle kwaad – de loszittende voegen en stenen in je gevel of een vervuild dak- niet is aangepakt. Voorkom een domino-effect aan kosten en bescherm je gevel & dak tegen vochtinsijpeling! Maak vandaag hier nog je vrijblijvende afspraak voor plaatsbezoek & offerte in functie van een renovatie en reiniging van je exterieur!

Hoe gaan we precies te werk bij gevelrenovatie? We verwijderen jouw oud voegwerk door middel van een pneumatische (luchtdruk-)hakhamer. Dit laat ons toe heel nauwkeurig te werken zonder beschadiging aan jouw baksteen. Loszittende metselen we opnieuw in. Voor het invoegen gebruiken we kant-en-klare voegmortel van Belgische fabrikant Seifert.

Buitenmuren kaleien? Het kruim der karweien!

Wil je je gevels waterresistent maken én tegelijk een nieuwe look geven? Dat kan niet alleen met een renovatie en dieptereiniging, maar ook door het laten aanbrengen van een kaleipleister. Kiezen voor deze optie, is kiezen voor een weersbestendige gevel met een rustieke uitstraling! In de kleur die jij wenst! Regel hier je afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek

Spouwmuur isoleren? RED contacteren!

Wil je graag je spouw (de ruimte tussen binnen- en buitenmuur) isoleren? Maar is je gevel geschilderd? Dan dien je de oude verflaag eerst te laten verwijderen. Want deze laat niet toe dat je binnenmuur na isolatie ademt. En dat veroorzaakt alsnog schimmel. Ook hier biedt RED redding. Met onze deskundige aanpak verwijderen we jouw oude verflaag zonder de gevel te beschadigen. Maak vandaag nog een afspraak voor een plaatsbezoek!

...en ons werk eindigt niet na de renovatie...

Een gerenoveerde gevel of verfraaid dak. Het is een hele geruststelling en het oogt schitterend. Maar vaak begint het dan nog voor jou: het stof, de mortelresten of de oude voegen van jouw oprit, tuinpad of terras weghalen. Dat werk nemen wij volledig van je over. RED beschikt over gespecialiseerde reinigingstoestellen en –middelen om jouw buitenomgeving spik & span achter te laten. Netheid is het halve visitekaartje van RED!

Heb je graag gemoedsrust van A tot Z? Wij nemen naast de renovatie ook de reiniging van je buitenomgeving op ons! Leg hier je plaatsbezoek vast!

Plan hier je afspraak

Vul onderstaand formulier in en plan je afspraak.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In afwachting
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnr.:

Opmerking: