Skip to content

Dak

Laat het Belgisch weer z’n sporen na op je dak? Mos & bladeren op de pannen of leien en in de dakgoot? Laat RED je dak reinigen!

RED brengt redding!

  • Je voorkomt slechte afwatering en vochtinsijpeling
  • Je voorkomt diepgaande aantasting van de materialen
  • Je geeft je dak een nagelnieuwe ‘look’

Waarom onze dakreiniging het label 'renovatie' verdient

De buitenzijde van je woning is als je gelaat: het is je visitekaartje. En je krijgt nooit een tweede kans om een goeie eerste indruk te maken.

Je krijgt in België echter helaas heel wat ‘op je dak’. Is het geen verzengende hitte in de zomer, dan is het wel priemende regen en wind in de herfst en bijtende koude in de winter. Wat na verloop van tijd resulteert in een grauwe sluier van mos, algen of roet. Niet alleen ontsiert dit je woning; het tast ook de intrinsieke isolerende en vochtwerende kwaliteit van je dak aan.

De kracht van een dak reinigen met RED zit ‘m dus lang niet alleen in de esthetische meewaarde. Een kwalitatieve dakreiniging levert je ook tal van andere voordelen:

  • Het vakkundig verwijderen van mos, algen, roet of oxidatie maakt dat het materiaal van je dakbedekking niet (verder) wordt aangetast. Waardoor ze geen vocht doorlaten en/of stuk vriezen in de winter. 
  • Mosvlokken die naar beneden rollen zijn zeer ongenode gasten in jouw dakgoot. Ze vormen er een obstructie en blokkeren zo de afwatering. Met alle gevolgen van dien voor jouw gevel. Je dak reinigen heeft dus verregaande positieve gevolgen!
  • Een stralend dak verhoogt sowieso de marktwaarde van je huis
  • Vang je regenwater op? Dan gebruik je dit liefst in een niet-gecontamineerde vorm. Laat roet, fijn stof en oxidatie je milieu- en geldsparende ingrepen niet verstoren!

Om deze redenen wapent een deskundige dakreiniging door RED jouw dak voor de toekomst. En wordt het zo goed als nieuw…Een renovatie dus! En een pak goedkoper dan een nieuw dak laten leggen. 

Verzeker je van een dak dat de tand des tijds doorstaat, en maak vandaag nog een afspraak voor een plaatsbezoek!

Plan hier je afspraak

Vul onderstaand formulier in en plan je afspraak.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In afwachting
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnr.:

Opmerking: